قیمت عرضه انواع شیرینی شب عید
به گزارش خانه انگلیسی، رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران، گفت: اگرچه قیمت بعضی مواد اولیه فراوری شیرینی افزایش یافته، اما عرضه شیرینی برای شب عید، همان قیمت مصوب در تیرماه سال جاری است.
به گزارش گروه مالی خانه انگلیسی، علی بهره مند در رابطه با قیمت انواع شیرینی گفت: آخرین نرخ مصوب شیرینی مربوط به تیرماه سال جاری است و برای ایام پایانی سال قیمت انواع شیرینی تغییری نکرده است.
وی با اشاره به افزایش قیمت مواد اولیه اضافه کرد: یکی از مسائل ما افزایش قیمت روغن مارگارین است به طوری که قیمت یک حلب 10 کیلویی روغن مارگارین در بازار آزاد حدود 800 تا 850 هزار تومان است.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران بیان داشت: قیمت دولتی روغن مارگارین حدود 150 تا 160 هزار تومان است، اما این کالا با قیمت دولتی در بازار بسیار کمیاب است لذا مجبور هستیم تا این روغن را از بازار آزاد به قیمت بسیار گران خریداری کنیم.
بهره مند در خصوص قیمت شکر نیز گفت: قیمت هر کیلوگرم شکر دولتی حدود 11 هزار و 500 تومان است، اما از آنجا که صنفی شیرینی فروشی سهمیه ای در این رابطه ندارد در نتیجه باید این کالا از بازار آزاد و به قیمت هر کیلو بین 17 تا 18 هزار تومان خریداری گردد.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران با تاکید بر اینکه افزایش قیمت مواد اولیه و ثبات نرخ محصول نهایی موجب ضرر و زیان کاسبان این صنف می گردد، گفت: با این وجود قیمت انواع شیرینی برای شب عید تغییری نمی کند و عرضه با همان قیمت مصوب تیرماه 1400 انجام خواهد بود.
وی اضافه کرد: براساس مصوبه تیرماه 1400 قیمت هر کیلوگرم شیرنی تر در واحد های صنفی درجه یک 78 هزار تومان و قیمت عرضه هر کیلوگرم شیرینی دانمارکی، زبان و پاپیونی در واحد های صنفی درجه یک 65 هزار تومان و هر کیلوگرم شیرینی پاپیونی در واحد صنفی درجه یک 49 هزار تومان است.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران بیان داشت: قیمت عرضه شیرینی تر در واحد های صنفی درجه دو هر کیلو 65 هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم شیرینی دانمارکی، زبان و پاپیونی در واحد های درجه دو 50 هزار تومان و قیمت عرضه هر کیلوگرم شیرینی یزدی نیز در واحد های صنفی درجه دو 39 هزار تومان است.
منبع: خبرگزاری دانشجو