زباله هایی با بوی هنر

به گزارش خانه انگلیسی، زباله هایی که رنگ هنر می گیرند فضای اطراف مان را عوض می نمایند. اما همه هدف هنرمندان برای فراوری این آثار هنری این موضوع نیست. در واقع اغلب آن ها در اعتراض به تخریب محیط زیست و فراوری بیش از حد زباله این کار را انجام می دهند. با ما همراه باشید تا نمونه هایی از این هنر را ببینیم.

زباله هایی با بوی هنر

زباله های با بوی هنر در اسپانیا

فرانسیسکو دپاخارو یک نقاش خیابانی اهل کشور اسپانیا است. او خالق آثار هنری مدرن و عجیب است. ابزار فرانسیسکو برای خلق هنرش اشیا قدیمی و کهنه، ظرف های یک بار مصرف غذا، یخچال ها و وسایل از کار افتاده، لوله ها، کیسه های زباله و محتویات درون آن هاست! دپاخارو با خلق آثار هنری از اشیایی که ما آن ها را روزانه به خیابان ها می اندازیم به جامعه ای که از وسایل با ارزش به دنبال کمال است انتقاد می نماید. او می گوید: زیبایی آن بیرون است، اما مناظر نامطبوع و زشتی هم هستند که جزیی از محیط اطراف ما را تشکیل می دهند. تصور خیلی از ما این است که هنر محدود به بهترین چیزهاست؛ اما فکرش را می کردید روزی هنر از زباله به زیبایی برسد؟!

سرنوشت آثار فرانسیسکو دپاخارو

مردم اروپااز آثار او خیلی استقبال می نمایند، اما خب ابزار او زباله و پسماندها هستند! این به این معنی است که ساخته های او بیشتر از چند روز دوام ندارند و توسط مردم و زباله جمع کن ها از بین می روند.

زباله هایی با بوی هنر در پرتغال

حالا در جایی دیگر، مثل کشور پرتغال هنرمندی به نام آرتور بوردالو زندگی می نماید که از زباله های خیابان و مواد بازیافتی آثار هنری جالبی خلق می نماید. او به فراوری زباله های بیشتر معترض است! به همین دلیل از زباله ها برای ساختن مجسمه هایی از حیوانات استفاده می نماید! بوردالو می خواهد طبیعت را با مواد مخرب آن به تصویر بکشد. ما زباله فراوری می کنیم، هر روزی که می گذرد بیشتر و بیشتر. کیسه های زباله ما پرتر و پرتر می شوند و بدون اهمیت به سرنوشت طبیعت و محیط زیست در شکنجه آن سهیم می شویم.

آثار هنری بوردالو چه می گویند؟

آثار هنری بوردالو فریادهایی است که با دستانش ساخته می شوند. فریاد برای رهایی طبیعت از رنج زباله! او برای خلق آثارش، از ورق ایرانیت های پاره، لوله ها، آهن های قراضه، لاستیک و پلاستیک و هر تکه آشغالی که برای آدمی بی ارزش است استفاده می نماید و در خلق آثار خود از آن ها به طرز هنرمندانه ای بهره می برد. آثار او تقریبا به شکل سه بعدی هستند و دیده می گردد گاهی عابرین می خواهند آن ها را از نزدیک لمس نمایند.

بوردالو اخیرا در پاریس نمایشگاهی برپا نموده و آثار به دست آمده از بعضی از زباله ها را در دید عموم قرار داده است. برای مثال تابلوی میمون لمور او از سپر آسیب دیده و دربازکن ساخته شده یا مثلا تابلوی جغد او از ضایعات پلاستیکی به دست آمده. نمایشگاه او در پاریس پیمان پاریس نام گرفت که اشاره به توافقنامه اقلیمی پاریس در سال 2016 دارد. او به رویترز گفته هدف او نمایش آثار زیبا نیست و از مخاطبین خود می خواهد که ببینند چه چیزی پشت آثار نهفته. هدف او از خلق این آثار این است که نشان دهد چگونه ما با رفتارمان در حال تخریب محیط زیست هستیم.

در خاتمه خواندن مطلب چگونه زباله کم تری فراوری کنیم؟ را از دست ندهید.

منبع: دالاهو

به "زباله هایی با بوی هنر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "زباله هایی با بوی هنر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید