طرز تهیه دمنوش آلبالو؛ معجون تصفیه خون
به گزارش خانه انگلیسی، دمنوش ها از نوشیدنی های پر طرفداری هستند که در فصل های گرم و سرد سال در کنار چای و قهوه مصرف می شوند. دمنوش های گیاهی برخلاف چای که فقط برگ آن را دم می کنند، می تواند شامل ساقه، ریشه، دانه، پوست و میوه گیاه باشد.
به گزارش خانه انگلیسی، با فرا رسیدن هر فصل سال و میوه های مخصوص به آن فصل می توانید نوشیدن دمنوش های گیاهی گوناگون را تجربه کنید و لذت ببرید. فصل تابستان که میوه آلبالو از باغ ها روانه بازار می شود، بهترین زمان برای تهیه و استفاده از دمنوش آلبالوست که معجون تصفیه خون است و از غلظت خون می کاهد. در این مطلب برآنیم تا طرز تهیه دمنوش آلبالو را به روشی بسیار ساده با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم برای تهیه دمنوش آلبالو
آلبالوی تازه: یک لیوان
نبات: به میزان دلخواه
آب جوش
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به آلبالو
آلبالو میوه ترش و خوش رنگ فصل تابستان سرشار از ویتامین c و املاح معدنی، سدیم، منیزیم، مس، روی و پتاسیم است. آلبالو دارای آنتی اکسیدان بالایی است و در خون سازی نقش بسیار مهمی برای بدن دارد. این میوه همچنین برای درمان رماتیسم مفید است و از آنجا که قند خون را کاهش می شود، بهترین میوه برای کسانی است که به بیماری دیابت مبتلا هستند. یکی از مهم ترین خواص آلبالو کاهش فشار و غلظت خون است. غلظت خون به لخته شدن آن می انجامد که درنهایت احتمال بروز سکته های قلبی و مغزی را افزایش می دهد. به همین دلیل درمان غلظت خون اهمیت بالایی دارد.
ازجمله علائم افزایش غلظت خون می توان به کبودی لب ها، سرگیجه، خارش پوست، ضعف و خستگی، درد در ناحیه شکم، قرمز شدن صورت، برجستگی رگ های چشمی، درد مفاصل، سر درد و... اشاره کرد. برای تهیه دمنوش آلبالو بهتر است از آلبالوی تازه استفاده کنید. اگر می خواهید در تمام طول سال نوشیدن این دمنوش عالی را تجربه کنید، می توانید در فصل تابستان که میوه آلبالو خانه انگلیسیان است، به میزانی که می خواهید این میوه را تهیه کنید و آن را در بسته بندی های مناسب و کیسه های پلاستیکی یا ظرف های درب دار در فریزر نگه داری کنید.
طرز تهیه دمنوش آلبالو
دم های آلبالو را جدا کنید. آلبالو ها را بدون اینکه هسته آن را جدا کنید، در یک قوری مناسب بریزید و چند تکه نبات داخل آن بیاندازید. سپس قوری را با آب جوش پر کنید و روی کتری یا سماور بگذارید تا مثل چای دم بکشد. مدت زمان دم کشیدن این دمنوش حدود چهل و پنج دقیقه است. سپس دمنوش را داخل فنجان بریزید و میل کنید. توجه داشته باشید که استفاده از نبات در تهیه دمنوش آلبالو اختکمک است؛ ولی توصیه می شود حتماً از نبات استفاده کنید؛ زیرا آلبالو ترش است و ممکن است باعث افت فشار خون شود. استفاده از نبات ترشی آلبالو را تعدیل می کند و طعم این دمنوش را دلپذیرتر خواهد کرد.
خواص دمنوش آلبالو
ـ مصرف منظم این دمنوش موجب تصفیه خون می شود و در کاهش میزان غلظت خون نقش مهمی دارد.
ـ دمنوش آلبالو برای رفع سوء هاضمه مفید است و خاصیت صفرابر دارد.
ـ افرادی که به بیماری های گوارشی مثل ورم معده مبتلا هستند، نمی توانند میوه آلبالو را به صوت خام مصرف کنند؛ بنابراین دمنوش آلبالو بهترین گزینه برای این افراد است تا بتوانند از خواص این میوه بهره مند شوند.
ـ دمنوش آلبالو خاصیت ادرارآور دارد و عطش را کاهش می دهد.
ـ این دمنوش برای شفاف سازی پوست و کاهش خارش بدن بسیار مفید است.
ـ کم اشتهایی را در بچه ها و کسانی که دچار لاغری مفرط هستند، از بین می برد و به سوخت و ساز بیشتر بدن کمک می کند.
ـ خوردن این دمنوش قبل از خواب به بهبود کیفیت خواب شما کمک خواهد کرد.
منبع: فرارو