طرز تهیه کباب تابه ای؛ با طعم ها بازی کنید
به گزارش خانه انگلیسی، کباب تابه ای از آن غذاهایی است که می گردد مطابق با سلیقه مان با انواع ادویه ها و چاشنی ها با آن بازی کنیم. وعده ای مجذوب کننده که هم می گردد با گوشت چرخ نموده و هم مرغ چرخ نموده آن را پخت و بسته به نوع ذائقه مان آن را با نان یا برنج سرو کنیم.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای:
- گوشت چرخ نموده: 300 گرم
- سیب زمینی میانه: 2 عدد
- پیاز بزرگ: 1 عدد
- آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: 1 عدد
- گوجه فرنگی: 4 عدد
- روغن مایع: به میزان کافی
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان کافی
طرز تهیه و دستور پخت کباب تابه ای :
1. ابتدا سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید ، سپس به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. گوشت چرخ نموده را در مرحله بعد به کاسه اضافه کنید.
2. مواد را مانند مایه کباب کوبیده کمی مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس آرد نخودچی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و مجددا مواد را به مدت دو دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
3. اضافه کردن تخم مرغ به مایه کباب تابه ای اجباری نیست، البته در صورتی که متوجه شدید مایه کباب شما منسجم نیست و چسبندگی ندارد بهتر است یک تخم مرغ به آن اضافه کنید تا در زمان سرخ کردن، از هم باز نشوند.
4. اگر برای درست کردن شامی کباب عجله ندارید یک نایلون روی در کاسه بکشید و آن را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصلاح عامیانه بیات گردد. البته اگر عجله دارید می توانید پس از آماده شدن مایه کباب آن را بلافاصله سرخ کنید.
5. برای سرخ کردن کباب تابه ای یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کباب را با دست بردارید و مانند کوکو سیب زمینی شکل دهید سپس با انگشت وسط آن را سوراخ کنید و در تابه بیندازید.
6. پس از اینکه یک سمت کباب تابه ای سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان هم سرخ گردد. پس از آماده شدن، گوجه فرنگی ها را هم از وسط نصف کنید و در روغن سرخ کتید، سپس غذا را به همراه برنج یا نان سرو کنید.
منبع: ایرنا زندگی