نکات عکاسی حرفه ای در سفر: قسمت دوم

به گزارش خانه انگلیسی، دانستنی های عکاسی در سفر

احتمالا برایتان پیش آمده که در سفر به نقاط مجذوب کننده و دیدنی، نتوانید زیبایی و شکوه منظره ها را در عکس هایتان به نمایش بگذارید. اگر کارهای بزرگ ترین عکاسان جهان را دنبال نموده باشید، متوجه می شوید که تمامی آن ها از قوانین ساده اما مهمی در عکاسی پیروی نموده اند که با یادگیری آن ها و صد البته تمرین زیاد، می توانید به مهارت بالایی در ثبت برترین حالت لحظه هایتان دست پیدا کنید. با خبرنگاران همراه باشید تا با مهم ترین قوانین عکاسی در سفر آشنا شوید.

نکات عکاسی حرفه ای در سفر: قسمت دوم

قاب بندی

ترکیب بندی در عکاسی فقط در قرار دادن کل سوژه در یک قاب خلاصه نمی گردد. بلکه باید بتوانید با المان های محیط، سوژه اصلی عکستان را قاب کنید. این کار باعث می گردد چشم بیننده به سرعت به سوژه اصلی بیافتد و جذابیت زیادی در عکس های تان ایجاد می نماید. همانطور که در عکس می بینید، عکاس از تنه درختان به عنوان قابی برای آبشار استفاده نموده است.

نقطه فوکوس

یکی از راه هایی که می توانید با یاری آن توجه بیننده را مستقیما به سوژه اصلی تان جلب کنید، فوکوس کردن (تمرکز کردن) روی آن سوژه و محو کردن بقیه تصویر است. این تکنیک برای زمانی که قصد عکاسی از یک شخص به خصوص در یک جمع شلوغ یا عکاسی از حیوانات در زمینه خاصی را دارید موثر است. برای درک بهتر این موضوع، نگاهی به عکس های ورزشی بیندازید و ببینید که چگونه سوژه اصلی به خوبی در تصویر تعیین شده است.

استفاده از رنگ ها

همنشینی رنگ ها در عکاسی اهمیت زیادی دارد. به طور مثال رنگ آبی و زرد ترکیب خوبی را در کنار هم ایجاد می نمایند (زمینی پر از گل های آفتابگردان و پس زمینه آسمان) و یا ترکیب رنگ قرمز و سبز که در طبیعت زیاد دیده می گردد. برای درک بهتر این موضوع می توانید چرخه رنگ ها را مطالعه کنید. به طور کلی، رنگ های متضاد می توانند درنهایت ترکیب رنگی جالبی را رقم بزنند.

همانطور که در عکس می بینید، چندین رنگ در این تصویر ثبت شده است؛ اما رنگ غالب آن به خاطر وجود آسمان و دریاچه در کادر، آبی است. بعلاوه خانه های زرد نیز با این رنگ آبی ترکیب دلنشینی ایجاد نموده اند. در سفرتان، به تضاد ها و مکمل های رنگی محیط دقت کنید و آن ها را آگاهانه در عکس های تان به کار ببرید.

داستان سرایی

وقتی در سفرتان قصد دارید از چشم انداز ای عکس بگیرید& تمام خاطرات و اتفاقاتی که در سفرتان افتاده است، جایی در فکر شما نقش بسته است. وقتی بعد ها به عکس های تان نگاه می کنید، تمام آن خاطرات برایتان تداعی می شوند. هیچکس دیگری چنین برداشتی از عکس های شما نخواهد داشت. برای دیگران عکس آن آبشار فقط عکس یک آبشار است!

بنابراین، توانایی و مهارت شما در عکاسی است که می تواند تمام آن اطلاعات جذابی که در فکر دارید را به مخاطب تان منتقل کند. از احساسات استفاده کنید، لحظه های هیجان انگیز را ثبت کنید و از المان های انسانی استفاده کنید تا به برترین نحو بتوانید داستانی را با عکس هایتان روایت کنید.

همانطور که در عکس می بینید، عکاس سعی داشته تا میمون های پررویی را به تصویر بکشد که از گردشگر ها غذا می دزدیدند. بنابراین گرفتن این عکس زمانی که یکی از میمون ها مشغول زبان درازی به دوربین بود تا حدودی روایت گر داستان آن است.

منبع: www.nomadicmatt.com

منبع: الی گشت

به "نکات عکاسی حرفه ای در سفر: قسمت دوم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکات عکاسی حرفه ای در سفر: قسمت دوم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید