نحوه تهیه و برداشت چای در ایران

به گزارش خانه انگلیسی، سابقه مصرف چای در ایران به عنوان یک نوشیدنی سطح بالا به قرن هفدهم میلادی می رسد.

نحوه تهیه و برداشت چای در ایران

https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Pd08OeLv2Q/k4pogR8Kd9/h-360-800k.mp4

نحوه تهیه و برداشت چای در ایران

تا به حال مراحل برداشت و تهیه چای را دیده اید؟ در این ویدیو از مجله اینترنتی دلتا با نحوه تهیه و برداشت چای در ایران آشنا می شوید.

امروزه مصرف چای، یکی از اجزای جدایی ناپذیر زندگی عادی مردم در ایران است. سابقه مصرف چای در ایران، کمتر از دو قرن است. با این حال، بعضی معتقدند که پیشینه مصرف چای در ایران به سده دوم میلادی می رسد و بعضی از جهانگردان از چایخانه هایی سخن گفته اند که بزرگان و توانگران در آن جا جمع می شدند و چای می نوشیدند.

کشت چای در ایران، از سال 1314 هجری قمری شروع شد. در این سال، یکی از رجال آن دوره به نام محمد میرزا کاشف السلطنه که به عنوان ژنرال کنسول ایران در هند مامور به خدمت بود، توانست در بازگشت به ایران، چند بته چای را با زحمت فراوان وارد ایران کند. طبق تحقیقات به عمل آمده، شهر لاهیجان برترین منطقه برای کشت چای است. این شهر امروزه به عنوان مرکز کشت چای در ایران شناخته شده است. مقبره کاشف السلطنه در لاهیجان امروز به صورت گنجینه تاریخ چای ایران در لاهیجان درآمده است.

منبع:درکام

پیشنهاد مطالعه: مطلب عمر باتری گوشی همراه را با 1 راه زیاد کنید را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "نحوه تهیه و برداشت چای در ایران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نحوه تهیه و برداشت چای در ایران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید