برترین دستور پخت خوراک جوجه و پنیر پارمسان
به گزارش خانه انگلیسی، خوراک جوجه و پنیر پارمسان را به سبک خوراک پزی در ظرف های شیشه داخل فِر آماده می کنیم. بنابراین نه خبری از سرخ کردن هست و نه پودر سوخاری، اما همچنان ترکیب هیجان انگیز جوجهٔ تُرد با روکشی از پنیر نرم را خواهیم داشت که با سُس مارینارا، خوش طعم می گردد.
مواد لازم برای تهیه سس مارینا
- پوره گوجه فرنگی 400 گرم
- رب گوجه فرنگی 200 گرم
- جعفری چهار قاشق غذاخوری (خرد شده)
- سیر یک حبه
- نمک یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری
- آویشن یک قاشق چای خوری
- روغن زیتون شش قاشق غذاخوری
- پیاز حلقه شده یک سوم پیمانه
مواد لازم برای تهیه خوراک
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- سیر دو حبه
- فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
- سینه مرغ، بدون استخوان و بدون پوست شش قطعه
- سُس مارینارا دو پیمانه
- ریحان تازه یک چهارم پیمانه
- پنیر موزارلا کاله خرید آنلاین 220 گرم
- پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین نصف پیمانه
طرز تهیه سس مارینا
داخل یک دستگاه همزن گوجه فرنگی، رُب گوجه، جعفری خرد شده، سیر ریز شده، نمک و فلفل و آویشن را بریزید و هم بزنید تا سس یک دست گردد.
داخل یک تابه بزرگ که روی شعله میانه قرار گرفته، برای 2 دقیقه پیازها را با روغن زیتون تَفت دهید. سپس سس گوجه را به تابه اضافه کنید. مخلوط را برای 30 دقیقه روی شعله میانه بگذارید و هر از گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.
نکته
یک راه جایگزین هم وجود دارد. می توانید در مرحله اول ادویه جات را کنار بگذارید، و بعد از مرحله 3 آنها را با سس مخلوط کنید و 10 دقیقه اضافه روی شعله میانه قرار دهید.
طرز تهیه خوراک جوجه و پنیر پارمسان
مرحله اول
اجاق یا فر را روی 175 درجه سانتی گراد بگذارید تا همه بخش هایش هم دما شوند.
یک ظرف شیشه ای با ابعاد 23 در 33 سانتی متر برای پختن خوراک کافی است. داخلش را با روغن زیتون چرب کنید، و سیر و فلفل قرمز را به خوبی کف آن پخش نمایید.
مرحله دوم
حالا بایستی آن 6 قطعه سینهٔ مرغ را کف ظرف بچینید، و سس مارینارا را روی آنها بریزید تا کامل پوشیده شوند. بعد مقداری ریحان روی سس پخش کنید و به ترتیب، نیمی از پنیر موزارلا و نیمی از پنیر پارمسان را روی آن بریزید. بعد از اینکه سیر سرخ شده را روی اینها پخش کردید، می توانید نیمه دوم پنیرها را هم اضافه کنید. ابتدا موزارلا و بعد پارمسان. کار چینش لایه ها به انتها رسید.
مرحله سوم
در مرحله آخر، ظرف را به داخل اجاق منتقل کنید. مرحله پخت (بسته به شکل و ضخامت قطعات مرغ) می تواند بین 35 تا 60 دقیقه طول بکشد. به روش چشمی آن را چک کنید. باید روی غذا به رنگ طلایی تیره در آید و سینه های مرغ (اگر از زیر پیدا هستند) دیگر صورتی رنگ نباشند. اگر دماسنج سوزنی دارید، بعد از 35 دقیقه آن را وارد خوراک کنید. اگر دمای 70 درجه را برای مرغ ها نشان داد، دیگر باید پخته باشند. خوراک را داغ سر میز ببرید و از میل کردن آن لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله