خبرنگاران بارش تگرگ و باران در انتظار البرز

به گزارش خانه انگلیسی، کرج - خبرنگاران- سرپرست اداره کل هواشناسی استان البرز گفت که بارش تگرگ ، باران و آذرخش برای امروز پنجشنبه و فردا آدینه در این استان پیش بینی می گردد.

خبرنگاران بارش تگرگ و باران در انتظار البرز

آرش بهاروند احمدی به خبرنگار خانه انگلیسی گفت : تحلیل آخرین الگوهای پیش یابی حاکی از جوی کم و بیش ناپایدار در منطقه است که به موجب آن در برخی ساعات رشد ابر و بارش رگباری از امروز پنجشنبه تا روز دوشنبه هفته آینده پیش بینی می گردد.

براین اساس امروز و فردا آدینه آسمان البرزنیمه ابری تا ابری، وزش باد، به تدریج رگبار و رعد و برق و بارش تگرگ پیش بینی می گردد ، روز شنبه قسمتی تا ابری، وزش باد شدید و لحظه ای، برخی ساعات رگبار و رعد و برق و یکشنبه آسمان نیمه ابری تا ابری، وزش باد شدید و لحظه ای، برخی ساعات رگبار و رعد و برق خواهد بود.

طی امروز و سه روز آینده دمای هوای البرز بین 13 تا 25 درجه بالای صفر در نوسان است.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران بارش تگرگ و باران در انتظار البرز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران بارش تگرگ و باران در انتظار البرز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید