سوار آسانسورهای عمومی تهران نشوید؛ نیمی از آنها تاییدیه استاندارد ندارند
به گزارش خانه انگلیسی، مدیرکل استاندارد و دبیر شورای استاندارد استان تهران گفت: فقط 45 درصد آسانسورهای دستگاه های اجرایی، 11 درصد آسانسورهای مراکز تجاری، 22 درصد آسانسورهای بیمارستان ها و مراکز درمانی و 6.5 درصد آسانسورهای دانشگاه های استان دارای تأیید استاندارد با تاریخ معتبرند.
به گزارش خانه انگلیسی، عباس نوری در نخستین جلسه شورای استاندارد استان در سال جاری که در سومین روز از هفته استاندارد برگزار گشت، متولیان دستگاه های دولتی و اماکن عمومی را برای استانداردسازی آسانسورهای منصوبه در اماکن تحت نظارت خود به همکاری فراخواند.
چکیده صبحت های مدیرکل استاندارد و دبیر شورای استاندارد استان تهران را در اینجا بخوانید:
*فقط 45 درصد آسانسورهای دستگاه های اجرایی، 11 درصد آسانسورهای مراکز تجاری، 22 درصد آسانسورهای بیمارستان ها و مراکز درمانی و 6.5 درصد آسانسورهای دانشگاه های استان دارای تأیید استاندارد با تاریخ معتبرند.
*کارشناسان استاندارد در سال گذشته، بیش از یک هزار تجهیز تفریحی غیراستاندارد در شهربازی های روباز واقع در اراضی تحت مدیریت شهرداری ها به عنوان شهربازی مکشوفه در استان تهران را پلمب کردند که شناسایی آنها مستلزم صرف زمان، هزینه و به کارگیری نیروی انسانی بسیاری از سوی این اداره کل بود.
*شهرداری ها باید از فعالیت بهره برداران این اماکن تا زمان اخذ مجوز ممانعت به عمل آورند و این امر کاهش حوادث احتمالی و تأمین ایمنی و سلامت بچه ها را در پی دارد.
*بخش زیادی از مصوبات شورای استاندارد در سال های گذشته، به دلیل عدم همکاری مورد انتظار و قابل قبول اعضای شورا اجرا نشده ماند.
بر پایه این گزارش، موضوعاتی نظیر استانداردسازی جایگاه های سوخت، تجهیزات تفریح، پله های برقی و پیاده روهای متحرک، آسانسورهای دستگاه های اجرایی و اماکن عمومی، تشکیل کارگروهی ذیل شورای استاندارد، استاندارد و تجاری سازی محصولات دانش بنیان، استانداردسازی سازه های فولادی و استانداردسازی خدمات، در این جلسه به عنوان مصوبات مطرح شد تا با دستور استاندار برای کارآیی بیشتر، کارشناسی و پس از بررسی دقیق به دستگاه های مسؤول ابلاغ شود.
منبع: همشهری آنلاین