طرز تهیه سوپ قارچ و راویولی گوشت
به گزارش خانه انگلیسی، این سوپ با راویولی گوشت تهیه می شود و همراه با قارچ و آب گوشت بسیار طعم خوبی می دهد.

- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک عدد پیاز کوچک خرد شده
- 170 گرم قارچ خرد شده
- 2 عدد فلفل شیرین
- 900 گرم آب گوشت یا سوپ قارچ
- 550 گرم راویولی گوشت
- برگ های تازه آویشن
- فلفل سیاه
طرز تهیه
- در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را با حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، قارچ و فلفل شیرین را اضافه کنید. آنها را حدود 4 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس، آب گوشت را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند.
- در این مرحله باید راویولی ها را اضافه کنید. بگذارید بجوشد و سپس حرارت را کم کنید. آنها را 5 تا 8 دقیقه بپزید. روی سوپ آویشن و فلفل سیاه بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 357
- چربی: 12 گرم
- کلسترول: 64 گرم
- کربوهیدرات: 5 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 5 گرم
- پروتئین: 16 گرم
- پتاسیم: 261 میلی گرم
- کلسیم: 93 میلی گرم
- سدیم: 645 میلی گرم
- آهن: 3 میلی گرم
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: englishhome.quiz1.ir
شناسه مطلب: 37062
به "طرز تهیه سوپ قارچ و راویولی گوشت" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ قارچ و راویولی گوشت"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید