طرز تهیه سوپ قارچ و راویولی گوشت

به گزارش خانه انگلیسی، این سوپ با راویولی گوشت تهیه می شود و همراه با قارچ و آب گوشت بسیار طعم خوبی می دهد.

طرز تهیه سوپ قارچ و راویولی گوشت
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز کوچک خرد شده
  • 170 گرم قارچ خرد شده
  • 2 عدد فلفل شیرین
  • 900 گرم آب گوشت یا سوپ قارچ
  • 550 گرم راویولی گوشت
  • برگ های تازه آویشن
  • فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را با حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، قارچ و فلفل شیرین را اضافه کنید. آنها را حدود 4 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس، آب گوشت را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند.
  2. در این مرحله باید راویولی ها را اضافه کنید. بگذارید بجوشد و سپس حرارت را کم کنید. آنها را 5 تا 8 دقیقه بپزید. روی سوپ آویشن و فلفل سیاه بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 357
  • چربی: 12 گرم
  • کلسترول: 64 گرم
  • کربوهیدرات: 5 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 5 گرم
  • پروتئین: 16 گرم
  • پتاسیم: 261 میلی گرم
  • کلسیم: 93 میلی گرم
  • سدیم: 645 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "طرز تهیه سوپ قارچ و راویولی گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ قارچ و راویولی گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید