نکات مهم قبل از خرید تجهیزات نورپردازی کابینت
به گزارش خانه انگلیسی، همان طور که می دانید، امروزه کابینت ها و تجهیزات آشپزخانه نسبت به گذشته و تا همین چند سال پیش تفاوت بسیاری پیدا نموده است؛ زیرا جدای از کابینت، تجهیزات نورپردازی کابینت نیز تغییر یافته و ساختار تازه و نویی پیدا نموده است؛ به طوری که شما می توانید داخل و یا زیر کابین ها را به خوبی نورپردازی کنید تا علاوه بر کارایی بهتر، زیبایی خاصی به آشپزخانه خود ببخشید.
مجموعه اسمارت سنس یکی از مجموعه هایی است که درزمینۀ فروش انواع تجهیزات نورپردازی کابینت فعالیت دارد. ما در ادامه ضمن معرفی فروشگاه اسمارت سنس، به آنالیز چند نمونه از تجهیزات این مجموعه، مانند چراغ های خطی اعم از چراغ خطی روکار، توکار و … خواهیم پرداخت.
چرا بهتر است آشپزخانه نورپردازی شود؟
همۀ افراد، بخصوص خانم ها می دانند که آشپزخانه قلب خانه است و رسیدگی و زیبایی بخشی به آن، تا حد زیادی می تواند در روحیۀ افرادی که در آن خانه زندگی می نمایند، نقش داشته باشد. اگر در حال ساخت ساختمان مسکونی جدیدی هستید یا قصد دارید با تعویض کابینت های آشپزخانه شکل تازه ای به آشپزخانه قدیمی خود ببخشید، پیشنهاد می کنیم که حتما نورپردازی آشپزخانه را در اولویت قرار داده و کارهای زیرسازی آن را انجام دهید؛ زیرا به این ترتیب می توانید از انواع چراغ خطی مانند چراغ خطی توکار و روکار و بعلاوه سنسور کمد و کابینت تا چراغ های آویز و موارد دیگر برای نورپردازی آشپزخانه استفاده نمایید.
تجهیزات نورپردازی کابینت
اگر می خواهید بدانید در کدام قسمت های آشپزخانه می توان از تجهیزات نورپردازی استفاده کرد، باید گفت به طور کل در محیط آشپزخانه می توان نورپردازی را از سقف، بالای اپن و زیر کابینت ها انجام داد. نکتۀ مهم در نورپردازی آشپزخانه این است که چنانچه تجهیزات نورپردازی کابینت به درستی انتخاب شود و در جای مناسبی هم به کار رود، می تواند ضمن صرفه جویی در مصرف برق، نور موردنیاز در محیط شما را فراهم نماید، اما اگر طرح اصلی و روش انجام نورپردازی کابینت آشپزخانه به درستی انجام شود، می تواند حتی برای تأمین نور کامل محیط هم کافی باشد.
بعضی از مهم ترین تجهیزات نورپردازی کابینت که در فروشگاه اسمارت سنس نیز عرضه می شوند، می توان در موارد زیر خلاصه کرد:
- لامپ های ال ای دی
- سنسور کمد و کابینت
- کلید هوشمند مخفی برق
- آداپتور
- پار سوئیچ
همان طور که پیش تر اشاره کردیم، زمانی که کابینت های فلزی از دور خارج شدند و جای آن ها را کابینت های MDF و HDF گرفتند، به مرور زمان تجهیزات نورپردازی کابینت، چه برای داخل و چه برای زیر کابینت ها و بعلاوه سقف آشپزخانه، در نظر گرفته شد و امروزه این گونه تجهیزات اهمیت زیادی پیدا نموده اند؛ زیرا در این شرایط، سه عنصر یگانگی، زیبایی بخشی و از همه مهم تر کارآمد بودن اجزا، می تواند سبب شود که دسترسی شما به نور مناسب برای کار در آشپزخانه فراهم شود.
در حال حاضر برخلاف گذشته، نورپردازی آشپزخانه در نزدیکی سطح زمین و در فاصلۀ 10 تا 20 سانتی متری کف آشپزخانه، زیر کابینت و بالای سقف میز اپن هم انجام می شود. به این ترتیب نه تنها روشنایی بیشتری خواهید داشت، بلکه جلوه و زیبایی خاصی به آشپزخانه داده خواهد شد.
انواع نورپردازی کابینت آشپزخانه
همان طور که از ابتدای این مطلب اشاره کردیم، تجهیزات نورپردازی کابینت آشپزخانه شامل لامپ های خطی ال ای دی و سنسورها می شود. این تجهیزات به گونه ای طراحی شده اند که ابعاد کوچکی داشته و در هر جایی از آشپزخانه و کابینت ها قابل نصب هستند؛ بنابراین از انواع این محصولات که در ادامه به معرفی بیشتر آن ها خواهیم پرداخت می توان در موارد زیر استفاده کرد:
- نورپردازی سقف آشپزخانه
- نورپردازی تاج کابینت
- نورپردازی زیر کابینت آشپزخانه
- نورپردازی بین کابینتی
- نورپردازی داخل کابینت ها
چراغ خطی چیست و چه کاربردی دارد؟
این نوع چراغ ها جزو جدیدترین و مدرن ترین سیستم های روشنایی به شمار می آیند که در مقایسه با لامپ های قدیمی، نه تنها بازدهی بیشتری دارند، بلکه نور باکیفیت تری را نیز ارائه می نمایند. شما در طراحی دکوراسیون داخلی و بخصوص نورپردازی آشپزخانه، هر ایده ای که در فکر داشته باشید، با استفاده از این چراغ قابل اجرا خواهد بود. انواع چراغ های خطی به گونه ای طراحی شده اند که بازدۀ نوری بسیار بالایی دارند؛ به علاوه آن که این سیستم های روشنایی طول عمر بالاتری نسبت به نمونه های مشابه دارند و انرژی کمتری هم مصرف می نمایند. همان طور که گفته شد، می توانید این نوع چراغ های خطی را از فروشگاه اسمارت سنس نیز تهیه کنید.
بزرگ ترین مزیت چراغ های خطی چه توکار و چه روکار، آن است که نور یکدست و یکنواختی را پخش نموده و استفاده از آن به عنوان تجهیزات نورپردازی کابینت و آشپزخانه زیباتر و البته به صرفه تر است.
چراغ خطی مانند رشته ای است که داخل آن چراغ های ال ای دی به کاررفته است. طول این چراغ ها بلند است و از انعطاف پذیری بالایی نیز برخوردارند، به گونه ای که نصب آن ها در مکان های منحنی و بعلاوه کنج ها و زاویه ها، امکان پذیر و آسان است.
همان طور که پیش تر اشاره کردیم، این نوع چراغ ها به دو دستۀ چراغ خطی روکار و توکار تقسیم می شوند که در ادامه به معرفی و آنالیز قابلیت های هر یک از آن ها خواهیم پرداخت:
چراغ خطی توکار
یکی از کاربردهای اصلی چراغهای خطی در نورپردازی عمومی، زیر کابینت، داخل کابینتهای قدی آشپزخانه، کمدهای البسه و زیر شلفهای چوبی می باشد. این چراغها هم می تواند به صورت عمودی و افقی قرار گرفته شوند.
چراغ خطی روکار و کنج
کاربرد اصلی چراغ خطی کنجی ، نور پردازی کمدها و نورپردازی روکار فضای بین کابینتی می باشد.نصب این چراغ به صورت روکار و به واسطه زاویه پرتاب نور 90 درجه و فاصله کم بین کابینتهای هوایی و زمینی، می توان این چراغ را در زیر کابینتهای هوایی و چسبیده به دیوار قرار داد و سطح روی صفحه کابینت و دیواره بین کابینتی را روشن کرد.
ویژگی دیگر این نوع چراغ آن است که چون فریم چراغ در داخل سقف یا دیوار قرار داده می شود؛ می توان با خیالی آسوده از آن برای محیط بیرون استفاده کرد.
جمع بندی
اگر مایلید برای زیباسازی آشپزخانه خود از انواع تجهیزات نورپردازی کابینت مانند چراغ های خطی و … استفاده نمایید، شرکت اسمارت سنس یکی از مجموعه هایی است که می تواند این دسته از محصولات را به همراه انواع سنسور کمد و کابینت و … با قیمتی مناسب در اختیار شما قرار دهد.
منبع: اتاق